NOTICIAS 2021/2022

2019/2020

 

VISITA ALS TALLERS DELS ARTISTES FALLERS

 

Diumenge 5 de febrer realitzarem la visita als tallers dels artistes fallers, visita a on comprobarem que la finalització dels monuments va a tota màquina i son espectaculars, ens quedarem amb les ganes de veure-les ja plantades a la nostra demarcació.

 

EXPOSICIÓ DEL NINOT

El dia 1 de febrero nuestros representantes acudieron a la cita dellevar los ninots, tanto infantiles como mayores a la ciudad de las artes y las ciencias, donde esta ubicada la Exposició del ninot 2022, que abren los actos plenamente falleros de 2022.

 

PRESENTACIO D'ESBOSSOS FALLES 2022

 

Este cap de setmana, per fi hem pogut conéixer els esbossos que Manuel Martínez Reig  i Sacabuxt ART plantaran en la nostra demarcació, per al 2022. L'encarregat de la presentació d'este acte, va ser el nostre gran gran amic Vicente Alventosa i amb la presència de Carla García Pérez, FMIV 2020/2021, i gran fallera de la nostra comissió, que ha actuar com a madrina de l'acte.                                                         FOTOS

 

PRESENTACIÓ FFMM 2022

Dissabte 20 de Novembre, presentació de Sandra Utrero i Maria Sanz com a  falleres majors 2022 de la nostra comissió          FOTOS

 

PROCLAMACIÓ REPRESENTANTS 2022

 

Aquest dissabte, va tindre lloc l'acte de proclamació de Sandra Utrero i María Sanz, com a Falleres Majors de 2022, així com de David Libros, com a President Infantil.

Un acte molt emotiu per a tots ells, així com per a tots els assistents, pel quadre escènic que membres de la nostra comissió van realitzar.

 

 

DESPEDIDA REPRESENTANTS 2021

 

Després d'any i mig, ahir el nostre casal es va vestir de gala per a celebrar l'acte de comiat de la Fallera Major Infantil 2021, Leire, i el President Infantil 2020-2021, Adrián.

Acte molt emotiu, per les diferents paraules que van tindre per a ells amics i familiars, i que  es va tancar amb unes paraules del President, que va agrair a tots els components de la comissió la seua fidelitat i continuïtat durant aquests temps tan dificils que hem viscut i com no, amb unes paraules molt afectuoses i emotives a Leire i Adrián, amb motiu dels seus comiats com a representants infantils.

                                                                                                                                                                                                        FOTOS

 

IMPOSICIÓ DE BANDES FFMM 2021

 

Enhorabona, Leire i Sandra!!!

Hui ha tingut lloc la imposició de bandes a Leire i Sandra, Falleres Majors 2021, de mans dels nostres presidents Adrián y Rafa.

En aquest acte hem tingut l'honor de comptar amb la presència de les màximes representants del món faller, les Falleres Majors de València, Consuelo i Carla (la nostra Carla), les quals han signat en el nostre llibre d'honor

Ha sigut un acte molt emotiu realitzat a l'aire lliure, amb molta responsabilitat i respectant totes les mesures de seguretat anti-COVID vigents.

 

FOTOS

 

 

NOMBRAMIENTO FMI 2021

 

El viernes, fue nombrada en junta general extraordinaria la niña  Leire Aranda, como Major Fallera Infantil para las fallas de 2021.

 

Enhorabuena y gracias Leire por aceptar ser nuestra FMI 2021 para estas fallas que celebraremos en septiembre, de manera extraordinaria y no de la manera en que estamos acostumbrados.

Así que ya tenemos el cuadro de representantes completo y el próximo 18 de julio se llevará a cabo la imposición de bandas para las dos falleras mayores de 2021.