NOTICIAS 2021/2022

2019/2020

 

PRESENTACIÓ FFMM 2022

Dissabte 20 de Novembre, presentació de Sandra Utrero i Maria Sanz com a  falleres majors 2022 de la nostra comissió          FOTOS

 

PROCLAMACIÓ REPRESENTANTS 2022

 

Aquest dissabte, va tindre lloc l'acte de proclamació de Sandra Utrero i María Sanz, com a Falleres Majors de 2022, així com de David Libros, com a President Infantil.

Un acte molt emotiu per a tots ells, així com per a tots els assistents, pel quadre escènic que membres de la nostra comissió van realitzar.

 

 

DESPEDIDA REPRESENTANTS 2021

 

Després d'any i mig, ahir el nostre casal es va vestir de gala per a celebrar l'acte de comiat de la Fallera Major Infantil 2021, Leire, i el President Infantil 2020-2021, Adrián.

Acte molt emotiu, per les diferents paraules que van tindre per a ells amics i familiars, i que  es va tancar amb unes paraules del President, que va agrair a tots els components de la comissió la seua fidelitat i continuïtat durant aquests temps tan dificils que hem viscut i com no, amb unes paraules molt afectuoses i emotives a Leire i Adrián, amb motiu dels seus comiats com a representants infantils.

                                                                                                                                                                                                        FOTOS

 

IMPOSICIÓ DE BANDES FFMM 2021

 

Enhorabona, Leire i Sandra!!!

Hui ha tingut lloc la imposició de bandes a Leire i Sandra, Falleres Majors 2021, de mans dels nostres presidents Adrián y Rafa.

En aquest acte hem tingut l'honor de comptar amb la presència de les màximes representants del món faller, les Falleres Majors de València, Consuelo i Carla (la nostra Carla), les quals han signat en el nostre llibre d'honor

Ha sigut un acte molt emotiu realitzat a l'aire lliure, amb molta responsabilitat i respectant totes les mesures de seguretat anti-COVID vigents.

 

FOTOS

 

 

NOMBRAMIENTO FMI 2021

 

El viernes, fue nombrada en junta general extraordinaria la niña  Leire Aranda, como Major Fallera Infantil para las fallas de 2021.

 

Enhorabuena y gracias Leire por aceptar ser nuestra FMI 2021 para estas fallas que celebraremos en septiembre, de manera extraordinaria y no de la manera en que estamos acostumbrados.

Así que ya tenemos el cuadro de representantes completo y el próximo 18 de julio se llevará a cabo la imposición de bandas para las dos falleras mayores de 2021.