NOTICIAS 2019/2020

2018/2019

HOMENATGE A LA SENYERA

Diumenge 6 d'octubre, l'agrupació de falles de Camins al Grao, va rendir homenatge a la nostra senyera, la senyera de tots els Valencians.

A l'esplanada del jardí d'Aiora, tots els representants de les falles es reuniren  como a prolegòmen de la festa del 9 d'octubre i com un avanç del homenatge que rebrà la Reial Senyera en els carrers de València.

Nostra comissió va estar representada esplendidament pels nostres representants, Rafa, Adrian, Daniela i Sandra.

Una vesprada plena d'emocions i d'exaltació valenciana.

 

PROCLAMACIÓ REPRESENTANTS 2019/2020

Dissabte 28 de Setembre , va tindre lloc la proclamació dels representants 2020, Sandra, Daniela i Adrián.

 

L'acte va començar, quan el presidente, acompanyat dels representants 2019 i d'una gran comitiva, va arreplegar-los als seus domicilis, acabant en el nostre casal, on els esperaven els fallers, familiars i amics.

Per a ells va ser un acte molt emotiu i molt esperat, perquè es materialitzava oficialment els seus nomenaments com a màxims representants de les Falles 2020, per a la comissió de Ramiro de Maeztu-Lleons.

 

FADRINS VS CASATS

 

Diumenge 8 de setembre,fallers i falleres d'esta comissió, vam gaudir d'una jornada lúdica-festiva en el poliesportiu de Paiporta, on primer disputarem un partit de futbol compartit entre els infantils i majors, amb un resultat d'empat a 3, gols de Diego Moliner(3) per l'equip blanc, Manuel Bermudez (2)  i Alejandro Ortiz (1)per l'equip blau, amb la treta d'honor de Mayte.

Després a refrescar-se en la piscina i dinar, en resum, una jornada fallera molt divertida a l'aire lliure.

 

DEMANÀ DANIELA BERMUDEZ DE CASTRO FMI 2020

 

Dissabte 7 de Setembre, el President i la Secretaria demanaren als pares de Daniela que ens confirmaren que esta xiqueta tan bonica volia ser la Fallera Major Infantil per al 2020, en un acte molt tradicional per a nosaltres com és la Demanà.

Ha sigut un acte molt emotiu i divertit, que ha finalitzat cantant i ballant tots els que allí estavem i que gaudirem de moments inoblidables.

 

DEMANÀ SANDRA UTRERO FFMM 2020

 

El diumenge  21 de juny, va tindre lloc la "demaná" de Sandra Utrero, on el nostre president li va demanar que fora la nostra Fallera Major 2020. Un acte molt familiar, compartit per la família i amics

 

 

PRESELECCIÓ CORT D'HONOR VALENCIA

Estem d'enhorabona, Carla García Pérez, nostra Fallera Major Infantil 2019 i candidata en la preselecció del Sector Camins al Grau, ha sigut triada per a passar a la segona fase de l'elecció de la Cort d'honor i FMIV.

Va ser una nit plena de felicitat per a tots els fallers d'esta comissió, on Carla va compartir escenari en Mayte nostra Fallera Major 2019, molt il·lusionada per la sort de la seua princesa, tal com ella li sol dir.

 

 

COMIAT DE FFMM 2019

Diumenge 30 de juny a la vesprada, va tindre lloc al nostre casal el comiat dels nostres representants Mayte, Carla i Diego.

A les 18.00 hores, la comitiva encapçalada pel President,  va començar el passacarrer per anar a arreplegar primerament a Diego, després a Carla i ja per últim a Mayte, per a continuar fins al casal, ple d'amics i fallers, per a començar l'acte, que va ser molt emotiu, on no han faltat les paraules afectuoses per a els nostres representants, i que començava al so del  tabal i dolçaina de Vicente Murgui, pare i fill, seguit del cant de l'estoreta d'un grup d'infantils d'esta comissió, i que finalitzava amb les paraules de Rafa i  l'Himne de la Comunitat.

 

NOMENAMENT REPRESENTANTS 2019/2020.

Divendres 7 de juny , a la nit, en la junta general es va nomenar a Sandra Utrero com a Fallera Major, a la xiqueta Daniela Bermudez de Castro com a Fallera Major Infantil i com a President Infantil a Adrian Marchante, que juntament amb el nostre President Rafa Moreno, seran els que representaran a la nostra comissió durant este exercici.

Enhorabona a Sandra, Daniela i Adrian, per este nomenament.

 

NOMBRAMIENTO 20019/2020

 

Divendres 7 de juny , a la nit, en la junta general es va nomenar a Sandra Utrero com a Fallera Major, a la xiqueta Daniela Bermudez de Castro com a Fallera Major Infantil i com a President Infantil a Adrian Marchante, que juntament amb el nostre President Rafa Moreno, seran els que representaran a la nostra comissió durant este exercici.

Enhorabona a Sandra, Daniela i Adrian, per este nomenament.

 

FESTA DE  BENVINGUDA 2019

Que millor forma de dir adéu a les vacacions de pasqua i començar el curs faller, que fent una gran festa a l'estil andalús, on donarem la benvinguda a les noves incorporacions a la nostra comissió.

 

APUNTÀ 2019

Ahir Dissabte, va tindre lloc l'apuntà en la nostra comissió, este acte tan tradicional, te sempre lloc inmediatament després d'haver aprovat la junta directiva  i posteriorment la junta general, per majoria ,les normes per a ser faller o fallera, donem per iniciat el nou exerci 2020.      fotos

 

 

ELECCIÓ PRESIDENT FALLA

En la Junta General Extraodinària, celebrada ahir divendres, va ser novament elegit President d'esta comissió, Rafael Moreno Ripoll, per a l'exercici 2019-2020.

Rafa és president d'esta comissió per tercer any consecutiu, a més dels sis ja presidits anteriorment.

Enhorabona i molta sort en la teua presidencia!!!