NOTICIAS 2019/2020

2018/2019

EXPOSICIÓ TRATGE CARLA

Dilluns 9 de març, en el nostre casal vam rebre la visita de la FMIV i la seua CH, per a realitzar un acte on es va exposar el vestit que Carla va portar en la Crida, amb una seda de Vives i Mari i unes manteletes de Viana, que li va regalar esta comissió, dues coses fetes especialment per a que nostra FMIV2020, ho lluïra en un dia tan especial con este.

D'esta manera, reunits en el nostre casal vam poder apreciar, gaudir i veure de prop el regal que amb tanta il·lusió els fallers i falleres aprovem en Junta General regalar-li a la nostra Carla per ser la FMIV 2020.

Agrair a l'indumentàrista Julia Bordados (persona molt pròxima a esta comissió) la col·laboració amb esta falla regalant-li a Carla la confecció d'este bonic vestit, a Flor de Aigua per les seues precioses pintes i a Descans per les seues sabates.

També cal destacar que eixe dia va lluir un adreç de Bonora, realitzat especialment per a ella i que també va ser regal d'un grup de faller-amics d'esta comissió.

 

CAVALCADA DEL NINOT 2020

Este és el lema amb el qual per primera vegada ens hem presentat a la cavalcada del ninot 2020.

La comparsa recreava els moments en els quals ens trobem amb l'aigua al coll, quan la nostra filla és fallera major i hem d'aguantar amb les despeses perquè ella siga feliç, la situació que l'any passat van viure les platges valencianes tancades a vegades al bany, la vida dels nostres majors després de la seua jubilació cuidant dels seus nets, la contaminació de la mar a causa dels fems que es generen, la contaminació amb els diferents fenòmens meteorològics que s'estan creant a causa del canvi climàtic, i per ultim el Titanic recrea com el món de les falles també està amb l'aigua al coll.Esperem que esta no siga nostra última actuació en la Cavalcada.Hem aconseguit el 6é premi de comparsa i el 5é de colofó

 

 

CRIDA 2020

Com no podia ser d'una altra manera, la nostra comissió va estar des de primera hora de la vesprada a les Torres de Serrans, per a estar al costat a Carla FMIV 2020 en l'acte de la CRIDA.

 

FALLERS D'HONOR 2020

El dissabte a la nit, en l'hotel Acteó de València, la nostra comissió va celebrar la Gala dels LLeons, on es va rendir homenatge a tots el nostre fallers d'honor, i a les màximes recompenses tant de JCF com les pròpies d'esta falla. i per a finalitzar la nit, vam gaudir d'una agradable discomovil, que va ser inaugurada pels nostres representants majors Sandra i Rafa

 

GAL·LAD'ESTENDARTS 2019/2020

Enguany també hem tingut molts premis de participació i campionats obtinguts en les diferents activitats que ha organitzat l'agrupació y jcf.

En la gal·la celebrada la psa setmana varem arreplegar tots els estendarts que demostren el bon saber fer de la nostra comissió.

 

RESUM NADALS 2019/2020

 

Deixem un resum visual de fotos d'estos ultims nadals en els que l'ativitat de la falla a estat a tope!!

Berenar de Nadal per als infantils, Playbacks, Expojove, visita a Fun Jump, visita dels reis Mags al Casal...

ho passarem genial en totes les activitats , Gràcies a tots els que heu fet possible que disfrutarem tant en estos dies

SOPAR DE NADAL 2019

 

Dissabte, 21 de desembre, el fallers i falleres d'esta comissió vam gaudir del sopar de nadal, enguany i per falta d'espai en el nostre casal el vam haver de fer en l'Hotel Acteón, l'acte va ser molt amé i emotiu, després del sopar tinguerem música y ball fins a la matinada.

 

 

PUNT D'ANIMACIÓ MARATÓ 2019

Els lleons en el nostre punt d'animació, gaudint de la maratón i animant als corredor ho passarem genial i tornarem a repetir.

 

PRESENTACIÓ D'ESBOSSOS 2020

Ja per fi, hem conegut els esbossos de les falles 2020.

Els artistes, SacabutxART i Manuel Martinez Reig, al costat dels màxims representants de la nostra comissió, Sandra, Daniela, Adrián i Rafa, varen descobrir el secret millor guardat. "Amb l'aigua al coll" i Botànic Valencià" seran les falles que plantarem en la nostra demarcació. Un acte molt faller i simpàtic presentat per Vicente Alventosa, on tinguérem la sort de comptar amb la presència de SARA LARRAZABAL i BERNAL, FMIV 2019, com a padrina de l'acte, deixant-nos la seua dedicatòria i firmant en el llibre d'honor d'esta comissió.

 

PRESENTACIÓ FFMM 2020

El passat dissabte 16 de novembre, al Saló Museu, la nostra comissió va celebrar l'exaltació de les seues Falleres Majors, la xiqueta Daniela Bermúdez de Castro Parra i Sandra Utrero Alonso.

Va ser una vesprada molt emotiva per a elles, ja que van rebre de les mans del seus Presidents, Adrian i Rafa les seues respectives bandes i la joia, que les acredita com a màximes representants d'aquesta comissió.

Però l'emotivitat de la vesprada, va continuar quan Carla García Pérez, junt a la seua Cort d'Honor, tornava a la nostra casa, i aquesta comissión la rebia com a Fallera Major Infantil de València 2020, amb tota l'estima que ella es mereix.

Enhorabona a Daniela i Sandra. Falleres Majors 2020 de la Falla Ramiro de Maeztu-LLeons

 

PLAYBACKS JCF 2019

El dijous per la nit a la sala Canal, Alex, Helena i Valeria, fallers de esta comissió, van participar en el concurs de play backs, modalitat individual, de JCF, i es van emportar el 4º premi i el premi al millor decorat, enhorabona als 3, ho fereu genial!!

El dissabte, en la sala Canal, es van disputar els premis del concurs Play Backs-B dels infantils. Els nostres concursants varen fer una final molt digna i per això per part del jurat de JCF, els van atorgar el 2º premi grupal , premi al millor vestuari i premi a Lucia Ortiz com a millor protagonista femenina, premis que va entregar la nostra benvolguda fallereta, Carla García, FMIV2020. Enhorabona Lucía, Paula, Nahia, Carla, Leyre, Diego, Héctor, David, Ismael, Laura, Maria, Julieta, Clara, Miriam, Ainara, Laura, Irene

 

CARLA GARCIA PEREZ FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2020

 

S'ha complit el somni d'esta comissió. CARLA GARCÍA PÉREZ, la nostra Fallera Major Infantil 2019, ja és des d'ahir a la vesprada FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2020. La il·lusió de tots els fallers i falleres d'esta falla, perquè CARLA aplegara al més alt de la festa, és indescriptible.

Ja és un somni fet realitat. Enhorabona als teus pares i família, també a la teua família fallera que enguany sempre tindràs al teu costat. Estem convençuts que seràs un FMI de València increïble i representaràs la festa i la ciutat millor que ningú ho ha fet. ENHORABONA CARLA FMI VALÈNCIA 2020.

 

HOMENATGE A LA SENYERA

Diumenge 6 d'octubre, l'agrupació de falles de Camins al Grao, va rendir homenatge a la nostra senyera, la senyera de tots els Valencians.

A l'esplanada del jardí d'Aiora, tots els representants de les falles es reuniren  como a prolegòmen de la festa del 9 d'octubre i com un avanç del homenatge que rebrà la Reial Senyera en els carrers de València.

Nostra comissió va estar representada esplendidament pels nostres representants, Rafa, Adrian, Daniela i Sandra.

Una vesprada plena d'emocions i d'exaltació valenciana.

 

PROCLAMACIÓ REPRESENTANTS 2019/2020

Dissabte 28 de Setembre , va tindre lloc la proclamació dels representants 2020, Sandra, Daniela i Adrián.

 

L'acte va començar, quan el presidente, acompanyat dels representants 2019 i d'una gran comitiva, va arreplegar-los als seus domicilis, acabant en el nostre casal, on els esperaven els fallers, familiars i amics.

Per a ells va ser un acte molt emotiu i molt esperat, perquè es materialitzava oficialment els seus nomenaments com a màxims representants de les Falles 2020, per a la comissió de Ramiro de Maeztu-Lleons.

 

FADRINS VS CASATS

 

Diumenge 8 de setembre,fallers i falleres d'esta comissió, vam gaudir d'una jornada lúdica-festiva en el poliesportiu de Paiporta, on primer disputarem un partit de futbol compartit entre els infantils i majors, amb un resultat d'empat a 3, gols de Diego Moliner(3) per l'equip blanc, Manuel Bermudez (2)  i Alejandro Ortiz (1)per l'equip blau, amb la treta d'honor de Mayte.

Després a refrescar-se en la piscina i dinar, en resum, una jornada fallera molt divertida a l'aire lliure.

 

DEMANÀ DANIELA BERMUDEZ DE CASTRO FMI 2020

 

Dissabte 7 de Setembre, el President i la Secretaria demanaren als pares de Daniela que ens confirmaren que esta xiqueta tan bonica volia ser la Fallera Major Infantil per al 2020, en un acte molt tradicional per a nosaltres com és la Demanà.

Ha sigut un acte molt emotiu i divertit, que ha finalitzat cantant i ballant tots els que allí estavem i que gaudirem de moments inoblidables.

 

DEMANÀ SANDRA UTRERO FFMM 2020

 

El diumenge  21 de juny, va tindre lloc la "demaná" de Sandra Utrero, on el nostre president li va demanar que fora la nostra Fallera Major 2020. Un acte molt familiar, compartit per la família i amics

 

 

PRESELECCIÓ CORT D'HONOR VALENCIA

Estem d'enhorabona, Carla García Pérez, nostra Fallera Major Infantil 2019 i candidata en la preselecció del Sector Camins al Grau, ha sigut triada per a passar a la segona fase de l'elecció de la Cort d'honor i FMIV.

Va ser una nit plena de felicitat per a tots els fallers d'esta comissió, on Carla va compartir escenari en Mayte nostra Fallera Major 2019, molt il·lusionada per la sort de la seua princesa, tal com ella li sol dir.

 

 

COMIAT DE FFMM 2019

Diumenge 30 de juny a la vesprada, va tindre lloc al nostre casal el comiat dels nostres representants Mayte, Carla i Diego.

A les 18.00 hores, la comitiva encapçalada pel President,  va començar el passacarrer per anar a arreplegar primerament a Diego, després a Carla i ja per últim a Mayte, per a continuar fins al casal, ple d'amics i fallers, per a començar l'acte, que va ser molt emotiu, on no han faltat les paraules afectuoses per a els nostres representants, i que començava al so del  tabal i dolçaina de Vicente Murgui, pare i fill, seguit del cant de l'estoreta d'un grup d'infantils d'esta comissió, i que finalitzava amb les paraules de Rafa i  l'Himne de la Comunitat.

 

NOMENAMENT REPRESENTANTS 2019/2020.

Divendres 7 de juny , a la nit, en la junta general es va nomenar a Sandra Utrero com a Fallera Major, a la xiqueta Daniela Bermudez de Castro com a Fallera Major Infantil i com a President Infantil a Adrian Marchante, que juntament amb el nostre President Rafa Moreno, seran els que representaran a la nostra comissió durant este exercici.

Enhorabona a Sandra, Daniela i Adrian, per este nomenament.

 

NOMBRAMIENTO 20019/2020

 

Divendres 7 de juny , a la nit, en la junta general es va nomenar a Sandra Utrero com a Fallera Major, a la xiqueta Daniela Bermudez de Castro com a Fallera Major Infantil i com a President Infantil a Adrian Marchante, que juntament amb el nostre President Rafa Moreno, seran els que representaran a la nostra comissió durant este exercici.

Enhorabona a Sandra, Daniela i Adrian, per este nomenament.

 

FESTA DE  BENVINGUDA 2019

Que millor forma de dir adéu a les vacacions de pasqua i començar el curs faller, que fent una gran festa a l'estil andalús, on donarem la benvinguda a les noves incorporacions a la nostra comissió.

 

APUNTÀ 2019

Ahir Dissabte, va tindre lloc l'apuntà en la nostra comissió, este acte tan tradicional, te sempre lloc inmediatament després d'haver aprovat la junta directiva  i posteriorment la junta general, per majoria ,les normes per a ser faller o fallera, donem per iniciat el nou exerci 2020.      fotos

 

 

ELECCIÓ PRESIDENT FALLA

En la Junta General Extraodinària, celebrada ahir divendres, va ser novament elegit President d'esta comissió, Rafael Moreno Ripoll, per a l'exercici 2019-2020.

Rafa és president d'esta comissió per tercer any consecutiu, a més dels sis ja presidits anteriorment.

Enhorabona i molta sort en la teua presidencia!!!